آغاز ثبت نام آزمون دکتری 97 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در رشته زیست شناسی

ثبت نام برای شرکت در آزمون ورودی دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال 97 اعم از دولتی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی از روز چهارشنبه اول آذرماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org آغاز و در روز سه شنبه هفتم آذرماه خاتمه می یابد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، متقاضیان می توانند با مطالعه دقیق دفترچه راهنما و پرداخت مبلغ 600 هزار ریال به سایت سازمان سنجش مراجعه و ثبت نام کنند. بر اساس ضوابط، هر داوطلب می تواند تنها در یک کد رشته محل امتحانی و متناسب با مدرک فارغ التحصیلی در این آزمون ثبت نام و شرکت کند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تنها واحد دانشگاهی استان یزد می باشد که از مهرماه 93 در رشته دکتری تخصصی زیست شناسی سلولی و مولکولی و از مهرماه 94 در رشته دکتری تخصصی پژوهش محور (غیر پزشکی) در رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشجو ثبت نام کرده است.