آغاز ثبت نام آزمون ورودی دوره دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

ثبت نام در مقطع دکترای نیمه متمرکز (Ph.D) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر آغاز و تا 12 آذر ماه ادامه دارد. به گزارش خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا از اشکذر، طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، زمان ثبت نام رشته های دکتری از 6 آذر تا 12 آذر ماه 97 ادامه خواهد داشت و آزمون دکتری 98 در روز جمعه سوم اسفند ماه 97 برگزار خواهد شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر از مهرماه 93 مجری دوره دکترای تخصصی زیست شناسی گرایش سلولی و مولکولی بوده و در حال حاضر 19 دانشجو در این دوره مشغول به تحصیل می باشند.
متقاضیان می توانند با مراجعه به وب سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org و تهیه کارت اعتباری، ثبت نام خود را انجام دهند و هر داوطلب بر اساس علاقه، فقط می تواند در یک کد رشته امتحانی (بر اساس ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون) ثبت نام و در آزمون مربوط شرکت نماید.