آغاز ثبت نام دبیرستان دخترانه سمای دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

دبیرستان دخترانه سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در دوره اول متوسطه در پایه های هفتم و هشتم و نهم برای سال تحصیلی جدید ثبت نام می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دبیرستان دخترانه سما (دوره اول متوسطه) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر با مجوز رسمی و شهریه مصوب آموزش و پرورش از طریق مصاحبه و سوابق تحصیلی در پایه های هفتم و هشتم و نهم برای سال تحصیلی 1400-1399 دانش آموز می پذیرد.
از جمله مزایای تحصیل در این دبیرستان، همکاری معلمین مجرب، مشاوره استادان دانشگاه، امکانات رفاهی و آموزشی مناسب، اجرای فوق برنامه های شاد و مفرح، استفاده از سالن تربیت بدنی، کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه، آموزش مهارت های زندگی شامل مهارت های مقابله با استرس و هیجان، مهارت های ارتباطی و برنامه ریزی، تصمیم گیری، تفکر خلاق، حل مسأله، ارتباط مؤثر و … و عضویت رایگان کتابخانه دانشگاه می باشد.
متقاضیان می توانند جهت ثبت نام روزهای دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 8 تا 12 با همراه داشتن مدارک لازم به آدرس: اشکذر – خیابان آزادگان مراجعه یا با شماره های 09137755277 و 03532724009 تماس بگیرند.