ثبت نام رشته های بدون آزمون ترم بهمن 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در مقاطع کاردانی و کارشناسی شروع شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، داوطلبان ادامه تحصیل در رشته های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر می توانند فقط با مراجعه به دانشگاه در ساعات اداری به صورت حضوری برای ثبت نام ترم بهمن سال جاری اقدام کنند. دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر با مجهز بودن به کارگاه ها و آزمایشگاه های پیشرفته و بعضاً منحصر به فرد، دارای 20 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته است که مهمترین این رشته ها در مقطع کاردانی شامل الکتروتکنیک (برق صنعتی) – آسانسور و پله برقی – تربیت بدنی – حسابداری – تأسیسات (حرارت مرکزی و تهویه مطبوع) و در مقطع کارشناسی پیوسته شامل: روانشناسی – حسابداری – میکروبیولوژی – زیست شناسی سلولی و مولکولی و مهندسی مکانیک و در مقطع کارشناسی ناپیوسته شامل: مدیریت دولتی – مهندسی برق قدرت – حسابداری – راهنمایی و مشاوره و مهندسی فناوری مکانیک (تأسیسات حرارتی و برودتی) و مهندسی فناوری آسانسور و بالابر است.
از جمله مزایای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر به عنوان نزدیک ترین واحد دانشگاهی به مرکز استان یزد با فاصله 10 کیلومتر، شامل: بهره مندی از استادان مجرب و باتجربه، تشکیل کلاس ها در روزهای آخر هفته، بهره مندی از انواع تسهیلات بانکی (وام وزارت علوم – وام بانک قرض الحسنه و بانک ملی و وام سامانه آموزشیار) – تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی پیشرفته و مدرن است. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های 09981505951 و 03532725951 داخلی 271 تماس بگیرند.