آغاز ثبت نام رشته های بدون کنکور مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، متقاضیان ثبت نام و شرکت در دوره کاردانی پیوسته صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیم سال اول سال تحصیلی 1400 تا روز جمعه 8 مرداد ماه فرصت دارند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org و دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام و در صورت داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر نزدیک ترین واحد دانشگاهی به مرکز استان یزد با دارا بودن آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز، مجری رشته های الکتروتکنیک گرایش برق صنعتی، حسابداری و تأسیسات گرایش حرارت مرکزی و تهویه مطبوع است.
متقاضیان ثبت نام و ادامه تحصیل در این مقطع می توانند برای کسب اطلاع بیشتر از شرایط ثبت نام با تلفن های 03532725951 داخلی 271 و 09981505951 تماس بگیرند.