آغاز ثبت نام و انتخاب رشته دوره کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی دوره کارشناسی ناپیوسته مهرماه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر آغاز شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، داوطلبان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیم سال اول سال تحصیلی 1401-1400 که پذیرش آن ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است تا روز سه شنبه 22 تیرماه می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم، نسبت به تهیه کارت اعتباری و ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارای رشته های مدیریت دولتی-مهندسی برق قدرت-حسابداری-راهنمایی و مشاوره-مهندسی فناوری مکانیک گرایش تأسیسات حرارتی و برودتی در مقطع کارشناسی ناپیوسته است. متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با تلفن های 03532725951 داخلی 271 و 09981505951 تماس بگیرند.