آغاز ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر به صورت اینترنتی از 16 لغایت 25 آذرماه 98 انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، داوطلبین باید به سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org مراجعه و دریافت دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد و خرید کارت اعتباری، فرم ثبت نام را تکمیل کنند. هر داوطلب بنابر علاقه خود می تواند حداکثر در یک کد رشته امتحانی اصلی و یک کد رشته امتحانی شناور ثبت نام کند و برای هر کد رشته می بایست یک کارت اعتباری خریداری نماید.
تمام کسانی که دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای و حتی دانشجویانی که حداکثر تا 31 شهریور 99 موفق به اخذ مدرک کارشناسی شوند مجاز به ثبت نام در این آزمون خواهند بود.
لازم به ذکر است از سه سال گذشته کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و سراسری ادغام و به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می شود و کارنامه نهایی این آزمون در شهریور ماه 99 منتشر می شود.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارای هفت رشته در مقطع کارشناسی ارشد می باشد که شامل مشاوره گرایش مشاوره خانواده (کد 21611) مکانیک گرایش تبدیل انرژی (کد 40664)، مهندسی برق گرایش سیستم های قدرت (کد 40055)، زیست شناسی سلولی و مولکولی (کد 30586)، ژنتیک (کد 30503)، میکروبیولوژی گرایش میکروب های بیماری زا (کد 30493) و پژوهش هنر (کد 60115) است.