اجرای طرح رمضان بهار قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

همزمان با ماه مبارک رمضان، طرح فرهنگی رمضان بهار قرآن با محوریت تفسیر سوره شورا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با هدف آشنایی کارکنان، استادان و دانشجویان با محورهای موضوعی سوره مبارکه شورا و تبیین محتوای موضوعی و ماهیت وحی و چگونگی وحی بر پیامبران و همچنین آشنایی با صفات خدا و ویژگی های قرآن و نقش آن در زندگی انسان، نهمین دوره کارگاه آموزشی تفسیر سوره شورا به صورت مجازی و به مدت 32 ساعت در طول ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
منابع این کارگاه، تفسیر نور حجت الاسلام والمسلمین قرائتی، تفسیر نمونه آیت ا… مکارم شیرازی، المیزان فی تفسیر القرآن علامه سید محمدحسین طباطبایی، مجمع البیان فی تفسیر القرآن شیخ طبرسی و مفردات الفاظ القرآن راغب اصفهانی و تفسیر هدایت می باشد.
تمامی علاقمندان در دانشگاه، صنعت و جامعه می توانند در این کارگاه شرکت کنند و گواهی پایان دوره برای افرادی که حدنصاب نمره لازم را کسب کنند از طرف دفتر توانمند سازی و مهارت های کاربردی صادر خواهد شد.
لازم به ذکر است به تمام افرادی که موفق به حفظ کامل سوره شورا شوند جوایز ارزنده ای اهدا می شود.