اضافه شدن دو رشته جدید به رشته های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

با تلاش های صورت گرفته، رشته های مهندسی فناوری آسانسور و بالابرها و مهندسی فناوری شبکه های توزیع برق به مجموع رشته های مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر اضافه شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، ثبت نام این رشته ها برای ترم مهر 1400 شروع شده و متقاضیان ادامه تحصیل در این رشته ها می توانند در ساعات اداری با مراجعه به دانشگاه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند. تلفن همراه 09981505951 و تلفن ثابت 03532725951 داخلی 271 آماده پاسخگویی به سؤالات احتمالی داوطلبان می باشد. از دیگر رشته های مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، مهندسی برق قدرت، حسابداری، راهنمایی و مشاوره، مدیریت دولتی و مهندسی فناوری مکانیک گرایش تأسیسات حرارتی و برودتی می باشد. لازم به ذکر است واحد اشکذر در سال 81 تأسیس شده و دارای هیأت علمی مجرب و استادان توانمند ، امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی مجهز و فضاهای آموزشی، پژوهشی، رفاهی و ورزشی مطلوب و مناسب بوده و در حال حاضر 21 رشته تحصیلی فعال در مقاطع دکترای تخصصی، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی در گروه های آموزشی چهارگانه علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی و هنر در واحد اشکذر دایر است که دانشجویان در یک رشته مقطع دکتری، 7 رشته مقطع کارشناسی ارشد، 5 رشته مقطع کارشناسی پیوسته، 5 رشته مقطع کارشناسی ناپیوسته و 3 رشته مقطع کاردانی پیوسته در حال تحصیل هستند.