امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر از 24 خرداد به صورت حضوری برگزار می شود

امتحانات پایان ترم نیم سال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر از 24 خرداد تا 12 تیر 99 به صورت حضوری و با رعایت همه پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.
معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی واحد اشکذر با اعلام این خبر گفت: امتحانات این ترم به جهت شرایط و الزامات دستورالعمل های بهداشتی و به ویژه رعایت فاصله ایمن در پنج ساختمان تربیت بدنی، نمازخانه، سلف سرویس خواهران و برادران و دانشکده تحصیلات تکمیلی برگزار می شود. دکتر علیرضا انتظاری زارچ افزود امتحانات نیم سال دوم طی سه هفته و هر روز در چهار نوبت، شامل نوبت اول ساعت 8 تا 10، نوبت دوم ساعت 11 تا 13، نوبت سوم ساعت 14 تا 16 و نوبت چهارم ساعت 17 تا 19 است.
وی تأکید کرد: استفاده از ماسک، ضد عفونی کردن دست ها، عدم تجمع و تردد بی مورد در سالن های برگزاری امتحانات و همراه داشتن وسایل مورد نیاز از جمله خودکار و ماشین حساب و … ضروری است.