بازدید فرماندار اشکذر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر همزمان با روز دانشجو

به مناسبت روز دانشجو، هادی نسب فرماندار شهرستان اشکذر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمود دهقانی اشکذری، رئیس واحد اشکذر با عرض خیر مقدم فرماندار و هیأت همراه و تبریک فرا رسیدن روز دانشجو گفت: در این ایام کرونا احساس دلتنگی نسبت به دانشجویان داریم ولی با توجه به شرایط موجود، امکانات مجازی برای دانشجویان فراهم است.
رئیس واحد اشکذر در ادامه، مختصری از وضعیت واحد اشکذر را تشریح کرد و افزود: در سال جدید در زمینه جذب دانشجو موفق بوده ایم و به طور کلی جزو دانشگاه های برتر استان یزد می باشیم. دکتر دهقانی اشکذری گفت: در بحث آموزش هم موفق بوده ایم و در بحث پژوهش نیز در سال گذشته چندین قرارداد برون دانشگاهی از جمله قرارداد با شرکت گاز استان، پزشکی قانونی اصفهان و … داشته ایم و همچنین پیگیری هایی برای برقراری ارتباط و همکاری با شرکت فولاد آلیاژی، چادرملو و برخی مراکز صنعت استان داشته ایم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در پایان از حضور فرماندار در این واحد دانشگاهی و همچنین برنامه بزرگداشت روز دانشجو در سال گذشته که به صورت مشترک با حضور دانشجویان مراکز آموزش عالی شهرستان اشکذر برگزار شد تشکر و قدردانی کرد.
در ادامه، هادی نسب فرماندار شهرستان اشکذر با تریک روز دانشجو و عرض خداقوت به کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر گفت: خوشبختانه وضعیت فرهنگی شهرستان اشکذر بهتر از سایر شهرستان های استان یزد است و در هفته آینده کلنگ احداث هشت مدرسه به زمین می زنیم. وی گفت: با همزبانی و همدلی خیلی از مشکلات حل می شود و اگر علم و عمل با هم تلفیق و همراه شود شاهد حل مشکلات خواهیم بود. ایشان خواستار هدایت پایان نامه ها به سمت و سوی موضوعات سیاسی و اجتماعی شهرستان اشکذر از جمله موضوع مهاجرت و گلخانه ها شد و گفت: انتظار ما این است که دانشگاه چشم انداز شهرستان را برای ما ترسیم و اولویت ها را مشخص کند و اگر بشود آن ها را عملیاتی کرد ما انجام می دهیم. فرماندار شهرستان اشکذر خاطرنشان کرد ما شهرستان مستعدی داریم و اگر ارتباط دانشگاه با ادارات و صنایع برقرار شود می توانیم گام های مثبتی برداریم. وی آمادگی خود را برای تشکیل جلسات مشترک دانشگاه با صاحبان صنایع در جهت حل مشکلات شهرستان اشکذر اعلام کرد.
در حاشیه این بازدید تعدادی از کارکنان با اشاره به موفقیت های واحد اشکذر در سالیان گذشته، مسائل و مشکلات این واحد دانشگاهی را با فرماندار در میان گذاشتند و آقای هادی نسب جهت پیگیری برخی از موضوعات مطرح شده قول پیگیری داد.