برنامه های گرامیداشت سردار حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی برنامه های گوناگونی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به دنبال قتل سردار دل ها، شهید سلیمانی، مراسم یادبودی در نمازخانه دانشگاه برگزار شد. حجت الاسلام محمدجواد دهقانی اشکذری با عرض تسلیت شهادت سردار سلیمانی و محکوم کردن جنایت آمریکا، به بیان رشادت ها و فداکاری های سلیمانی در طول چهل سال گذشته پرداخت و گفت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نمونه واقعی از سرباز ولایت بود که با مجاهدت های فراوان توانست نه تنها در ایران بلکه در کشورهای سوریه، لبنان، عراق، افغانستان و … نیز دشمنان را شکست بدهد.
برپایی موکب جلوی سالن امتحانات، برگزاری مراسم یادبود در دبیرستان دخترانه سما، شرکت تعدادی از کارکنان در مراسم حسینیه آل کسای اشکذر، فضاسازی محیطی و مجازی از دیگر برنامه های میثاق دانشگاهیان واحد اشکذر با شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می باشد.