برگزاری جلسه روابط عمومی ادارات شهرستان اشکذر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

دومین جلسه هم اندیشی مسئولین و کارشناسان روابط عمومی ادارات شهرستان اشکذر به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر و با دستور کار مشارکت روابط عمومی ادارات در برگزاری باشکوه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و هم اندیشی و تبادل نظر درباره برنامه های دهه مبارک فجر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر با عرض خیر مقدم به فرماندار و مسئولین روابط عمومی ادارات شهرستان به ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه در خصوص رشته ها و مقاطع تحصیلی و امکانات و دستاوردهای دانشگاه پرداخت.
دکتر محمود دهقانی اشکذری گفت: واحد اشکذر دارای 40 رشته مجوزدار می باشد که در حال حاضر در 20 رشته / مقطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو دارد و در برخی رشته ها از جمله کارشناسی ناپیوسته آموزش راهنمایی و مشاوره، کارشناسی ناپیوسته مدیریت و تأسیسات حرارتی و برودتی در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان منحصر بفرد می باشد. وی افزود آزمایشگاه ها و کارگاه های گروه مهندسی برق و زیست شناسی در استان یزد منحصر به فرد است. این مقام مسئول با اشاره به افتخارات دانشگاه گفت: مرکز تحقیقات زیست فناوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در سال 96 رتبه اول کشوری را به دست آورده و با توجه به این که شهرستان اشکذر قطب پرورش اسب اصیل عرب ایران می باشد، مراحل نهایی اخذ مجوز مرکز تحقیقات اسب نیز در حال انجام است. دکتر محمود دهقانی اشکذری هم چنین به افتخارات واحد اشکذر در زمینه سرطان پرداخت و افزود اخیراً داروی ضد سرطان توسط یکی از دانشجویان گروه زیست شناسی و زیر نظر اساتید واحد کشف شده و در حال انجام تست انسانی است که امیدواریم به زودی و پس از تأیید نهایی به تولید انبوه برسد. رئیس واحد اشکذر در پایان به توانمندی دانشگاه در حل برخی مشکلات شهرستان اشاره کرد و افزود: در راستای حل مشکلات صنعت، سال گذشته قراردادی با شرکت فولاد آلیاژی منعقد کرده ایم تا مشکلات زیست محیطی این شرکت برطرف شود.
فرماندار شهرستان اشکذر با تقدیر و تشکر از فعالیت های انجام شده در این واحد دانشگاهی گفت: روابط عمومی ها می توانند مبلغ خوبی برای فعالیت های مجموعه خود باشند و باید رضایت الهی و ارباب رجوع در صدر کارها باشد. هادی هادی نسب با اشاره به پتانسیل های شهرستان اشکذر گفت: وجود 2500 رأس اسب در اشکذر باعث شده که این شهرستان بزرگترین شهرستان کشور در زمینه پرورش اسب اصیل عرب شناخته شود . وی همچنین گفت شهرستان اشکذر در زمینه محصولات گلخانه ای مقام دوم استان یزد را به خود اختصاص داده و بیشترین کشتار مرغ استان یزد در این شهرستان انجام می شود. این مقام مسئول، آموزش را لازمه کار مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانست و آمادگی خود را برای برگزاری دوره های آموزشی خبرنویسی و گزارش نویسی اعلام کرد. بالاترین مقام اجرایی دولت در شهرستان اشکذر با تبیین نقش روابط عمومی ها در پیشبرد اهداف سازمان افزود: عشق و علاقه مندی ویژه باید در کار روابط عمومی وجود داشته باشد تا اطلاع رسانی مناسب انجام و باعث شناسایی شهرستان و فعالیت های ادارات و دانشگاه ها شود. وی به موضوع تکریم ارباب رجوع پرداخت و تأکید کرد: در وضعیت فعلی باید به هر نحوی رضایت اراب رجوع را جلب کنیم و انتقاد پذیر باشیم و در حل و فصل مشکلات ارباب رجوع انعطاف داشته باشیم و کل توان و انرژی خود را مصروف رضایت مردم در چارچوب قوانین و ضوابط کنیم. هادی نسب در ادامه سخنانش با گرامیداشت هفته هوای پاک، تأکید کرد خط قرمز ما سلامت مردم است و با صنایع متخلف و آلاینده برخورد قاطع می کنیم . فرماندار اشکذر در پایان به مناسبت های پیش روز از جمله دهه فجر، انتخابات و چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: پاسخگویی به مطالبات مردم و اقناع سازی افکار عمومی دو مؤلفه مهم و تأثیرگذار بر مشارکت پرشور و حداکثری مردم در انتخابات می باشد و روابط عمومی ها باید همراهی لازم و کامل در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت داشته باشند و منافع نظام و دولت را در نظر بگیرند. در پایان این نشست صمیمانه مسئولین، مدیران و کارشناسان روابط عمومی ادارات شهرستان اشکذر نظرها و پیشنهادها و انتقادهای خود را در خصوص مسائل مطرح شده بیان کردند و خواستار توجه بیشتر مسئولین به جایگاه و وظایف روابط عمومی شدند.