برگزاری سخنرانی با موضوع کربلا الگوی دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

به مناسبت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره رشادت ها و فداکاری های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، سخنرانی با عنوان «کربلا الگوی دفاع مقدس» در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام سبحانیان پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به برکت نام مقدس امام حسین(ع) دانست و گفت: در تاسوعا و عاشورای سال 57 آخرین تیر بر تابوت رژیم طاغوت کوبیده شد و رزمندگان ما در طول هشت سال دفاع مقدس، سیدالشهدا (ع) را در تمام زمینه ها الگو و اسوه و مقتدای خود قرار داده بودند. نماینده پیشین ولی فقیه در سپاه الغدیر استان یزد افزود : رزمندگان، جهاد، مظلومیت، عدم سازش با دشمنان، ذکر دعا و مناجات، نمازهای شب و لبخند بر مرگ و درس تن به ذلت و خواری ندادن را از امام حسین(ع) آموخته بودند. سبحانیان با اشاره به عهد شکنی و پیمان دشمنان، تأکید کرد : نقض عهد، کار همیشگی دشمنان آزادی و حریت بوده است و در دوران جنگ تحمیلی، تمام دنیا علیه ایران متحد شدند. به هر میزان که انسان کمال پیدا کند روح انسان نیز لطیف تر می شود. سبحانیان در پایان سخنانش گفت : ما باید قدردان رزمندگان و خانواده های شهیدان باشیم چرا که دوران سختی بر ما گذشت تا ما امروز بتوانیم در فضایی راحت نفس بکشیم.