برگزاری مراسم خاطره گویی ویژه گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

همزمان با سالروز آغاز جنگ تحمیلی و آغاز هفته دفاع مقدس، مراسم خاطره گویی ویژه بزرگداشت هفته دفاع مقدس از طرف ستاد شاهد و ایثارگر و بسیج اساتید و با حضور کارکنان و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، در محوطه باز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، دکتر احمدعلی زارع، یکی از یادگاران و جانبازان دوران جنگ تحمیلی که سابقه چهارسال حضور در مناطق جنگی غرب و جنوب را دارد در این مراسم به ذکر خاطراتی از رشادت ها و دلاورمردی های رزمندگان اسلام در آن دوران پرداخت و خاطرات جالبی از همرزمان خود بویژه شهید دکتر مصطفی چمران و آزادسازی پاوه، کودتای نوژه، فتح خرمشهر، عملیات بیت المقدس و فتح المبین بیان کرد.
وی افزود: ما در دوران هشت ساله دفاع مقدس با 67 کشور دنیا در حال جنگ بودیم و تجربه ای که من بارها در عملیات مختلف کسب کردم این است که دشمن روحیه ندارد و فقط تجهیزات دارد و اکنون نیز در حال جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی ایران هستند.