به مناسبت حماسه 16 آذر و گرامیداشت روز دانشجو، مراسمی در سالن اجتماعات دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی واحد اشکذر، روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفت و از دانشجویان خواست در راه تحصیل علم و دانش از هر فرصتی استفاده کنند.
دکتر علیرضا انتظاری زارچ از دانشجویان خواست مشکلات و سؤالاتی که در حوزه معاونت آموزشی و دانشجویی و فرهنگی دارند را بیان کنند.
شعرخوانی گروه دانشجویی شعر و ادب فارسی و اجرای زنده گروه موسیقی و سخنرانی مدیران گروه های روانشناسی و مشاوره خانواده و کارشناس دفتر فرهنگ اسلامی از دیگر برنامه های این مراسم بود.
برگزاری مسابقه طناب زنی و اهدای جایزه به برندگان پایان بخش مراسم روز دانشجو بود. این مراسم به همت کانون شعر و ادب، کانون بهداشت و سلامت روان و کانون ایثار دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.