برگزاری مراسم یادبود همکار در دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

به مناسبت اولین سال درگذشت همکار فقید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، شادروان حاج محمدرضا کلانتری اشکذری و گرامیداشت یاد و خاطره آن مرحوم، مراسم یادبودی با حضور خانواده و بستگان آن عزیز سفرکرده و کارکنان دانشگاه به صورت مجازی برگزار شد.
حجت الاسلام محمدجواد دهقانی اشکذری، سخنران این مراسم با اشاره به آیه 119 سوره توبه گفت: خداوند جهان را بر اساس قانون و قاعده ای خاص خلق کرده و آنرا اداره می کند که می توان آن را به تکوینی و تشریعی تقسیم کرد؛ وی افزود: انسان در عمل به قوانین تکوینی مثل قوانین طبیعی و جاذبه زمین و قوانین بهداشتی (رعایت بهداشت) و غیره و قوانین تشریعی مثل قوانین الهی مربوط به زندگی فردی و اجتماعی مختار آفریده شده است.
دهقانی اشکذری در ادامه گفت: اگر کسی مطابق قوانین الهی عمل کرد، یعنی تقوای الهی پیشه کند و مطابق هوای نفس عمل نکند می تواند به درجات بالای انسانیت دسترسی پیدا کند.
تلاوت قرآن، مرثیه سرایی و قرائت فاتحه برای شادی روح آن مرحوم، از دیگر برنامه های این مراسم بود.