تجلیل از پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

طی مراسمی از پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تجلیل شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فن آوری، مراسم تجلیل از پژوهشگر برتر واحد اشکذر و تقدیر از سایر اعضای هیأت علمی در سالن جلسات برگزار شد. دکتر محمود دهقانی اشکذریء رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر با تقدیر از تلاش های علمی و پژوهشی استادان، از زحمات و پیگیری های حوزه پژوهش و فن آوری این واحد دانشگاهی نیز تشکر کرد. در ادامه با اهدای تقدیرنامه و هدیه به دکتر محمود دهقانی اشکذری از زحمات و فعالیت های علمی و پژوهشی ایشان به عنوان پژوهشگر برتر واحد اشکذر تجلیل شد. اهدای کتاب و هدیه به سایر اعضای هیأت علمی از دیگر برنامه های این مراسم بود. لازم به ذکر است دکتر محمود دهقانی اشکذری رئیس واحد اشکذر در سال گذشته به عنوان پژوهشگر برتر استانی انتخاب شده بود.