تصویب رشته کارشناسی پیوسته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

Last Updated on

با موافقت شورای گسترش آموزش عالی کشور، پذیرش دانشجو در رشته حسابداری در مقطع کارشناسی پیوسته برای مهرماه 1398 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کلیه دارندگان مدرک پیش دانشگاهی یا دیپلم چهارساله نظام قدیم می توانند با مراجعه به وب سایت azmoon.org و انتخاب کد رشته 21301 نسبت به ثبت نام در رشته کارشناسی پیوسته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر (کد دانشگاه 317) اقدام کنند.
اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر مجزی رشته حسابداری در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته نیز می باشد.
از دیگر رشته های واحد اشکذر در مقطع کارشناسی پیوسته، روانشناسی، میکروبیولوژی و زیست شناسی سلولی و مولکولی و مقطع کاردانی پیوسته، برق صنعتی و تأسیسات و در مقطع کارشناسی ناپیوسته، مدیریت دولتی، آموزش راهنمایی و مشاوره، مهندسی تکنولوژی برق قدرت و مهندسی فناوری مکانیک می باشد.
شماره تلفن 09137708500 آماده پاسخگویی و راهنمایی متقاضیان
می باشد.