تمدید زمان ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

مهلت ثبت نام رشته های بدون آزمون کاردانی – کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تا روز دوشنبه 15 مهرماه 1398 تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همه علاقه مندان به ادامه تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) که تاکنون موفق به ثبت نام در سایت www.azmoon.org نشده اند تا روز دوشنبه 15 مهرماه فرصت دارند با در دست داشتن مدارک لازم برای ثبت نام به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر مراجعه و بر حسب علاقه و مدرک پایه خود ثبت نام کنند.
رشته های کاردانی واحد اشکذر شامل : الکتروتکنیک (برق صنعتی) – حسابداری – تأسیسات و نقاشی و رشته های کارشناسی پیوسته شامل : حسابداری – روان شناسی – زیست شناسی سلولی و میکروبیولوژی و رشته های کارشناسی ناپیوسته شامل : مهندسی تأسیسات حرارتی و برودتی – حسابداری – آموزش راهنمایی و مشاوره – مهندسی برق قدرت و مدیریت دولتی است.
مدارک لازم برای ثبت نام: عکس پرسنلی – کپی شناسنامه – کارت ملی و مدرک تحصیلی می باشد. شماره تلفن 09137708500 آماده پاسخگویی به سؤالات متقاضیان می باشد.