تمدید زمان ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته مهرماه 1400 دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

زمان ثبت نام و انتخاب رشته داوطلبان ادامه تحصیل در مقاطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیم سال اول سال تحصیلی جدید تا روز شنبه 30 مردادماه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی azmoon.org دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و در صورت داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته مورد علاقه خود اقدام کنند. تلفن های 03532725951 داخلی 271 و 09981505951 آماده پاسخگویی به سؤالات احتمالی داوطلبان می باشد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در سال 1381 تأسیس شده و دارای رشته های الکتروتکنیک گرایش برق صنعتی، حسابداری، تأسیسات گرایش حرارت مرکزی و تهویه مطبوع در مقطع کاردانی و نیز رشته های حسابداری، مهندسی فناوری مکانیک گرایش تأسیسات حرارتی و برودتی، راهنمایی و مشاوره، مهندسی برق قدرت و مدیریت دولتی در مقطع کارشناسی ناپیوسته است. آزمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی گروه های مهندسی برق و تأسیسات این واحد دانشگاهی در استان یزد زبانزد می باشد.