تمدید مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تا روز شنبه 11 بهمن 99 تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، به منظور فراهم شدن تسهیلات بیشتر برای افرادی که تاکنون موفق به ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد نشده اند با توجه به شرایط فراهم شده، تا روز شنبه 11 بهمن ماه فرصت دارند نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام کنند.
متقاضیان می توانند در مهلت تعیین شده با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام و بارگذاری مدارک و اطلاعات مورد نیاز نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر مجری رشته های مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی-مهندسی برق قدرت گرایش سیستم های قدرت-مشاوره گرایش خانواده-زیست شناسی در گرایش هاس سلولی و مولکولی، ژنتیک و میکروبیولوژی و پژوهش هنر در مقطع کارشناسی ارشد است.
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر با تلفن 09981505951 تماس بگیرند.