تمدید مهلت ثبت نام بدون آزمون رشته های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت رشته های مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای نیم سال دوم سال تحصیلی 99-98 تا روز جمعه 18 بهمن ماه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تمامی دارندگان مدرک دیپلم نظام قدیم (چهارساله) و مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم نظام جدید (3-3-6) و مدرک کاردانی پیوسته می توانند در رشته های روانشناسی، میکروبیولوژی، زیست شناسی سلولی و مولکولی و حسابداری در مقطع کارشناسی پیوسته و تمامی دارندگان مدرک کاردانی پیوسته و ناپیوسته (متجانس و غیر متجانس) و کارشناسی پیوسته می توانند در رشته های مدیریت دولتی، حسابداری، آموزش راهنمایی و مشاوره، مهندسی تکنولوژی برق قدرت و مهندسی فناوری مکانیک گرایش تأسیسات حرارتی و برودتی ثبت نام کنند.
همچنین متقاضیان دارای مدرک دیپلم فنی و حرفه ای و دیپلم کار و دانش و دیپلم سه ساله نظری متوسطه و دیپلم نظام جدید (3-3-6) و نظام قدیم مجازند در رشته های حسابداری، الکتروتکنیک-برق صنعتی و تأسیسات گرایش تهویه مطبوع ثبت نام نموده و ادامه تحصیل دهند.
ثبت نام این مرحله به صورت حضوری و توسط واحد دانشگاهی و از طریق سامانه احراز هویت به نشانی azmoon.net انجام می شود و مدارک لازم جهت ثبت نام شامل یک قطعه عکس 4×3 و شناسنامه و کارت ملی و مدرک تحصیلی می باشد. متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات تکمیلی با شماره 09137708500 یا 03532725951 داخلی 271 تماس بگیرند.