تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته دوره کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

مهلت ثبت نام و انتخاب رشته مقطع کارشناسی ناپیوسته مهرماه 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر که در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 پذیرش آن ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است تا روز جمعه 8 مرداد ماه تمدید شد. داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.oeg ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی لازم، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با خرید کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر یکی از موفق ترین واحدهای دانشگاهی استان یزد می باشد که در سال 1381 تأسیس شده و در رشته های راهنمایی و مشاوره، مدیریت دولتی، مهندسی فناوری مکانیک گرایش تأسیسات حرارتی و برودتی، حسابداری و مهندسی برق قدرت دانشجو می پذیرد.

علاقه مندان به ادامه تحصیل در این رشته ها می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های 03532725951 داخلی 271 و 09981505951 تماس بگیرند.