مهلت ثبت نام رشته های با آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تاکنون موفق نشده اند برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 ثبت نام کنند ترتیبی اتخاذ گردیده که بتوانند تا پایان روز شنبه مورخ 27 آذر سال جاری نسبت به ثبت نام و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند، داوطلبان می توانند در این بازه زمانی با مراجعه به سایت sanjesh.org نسبت به ثبت نام اقدام کنند. آن دسته از داوطلبانی هم که قبلاً ثبت نام کرده اند می توانند در صورت تمایل، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر که در سال 1381 تأسیس شده، دارای رشته های مشاوره گرایش خانواده-زیست شناسی سلولی و مولکولی-ژنتیک-میکروبیولوژی- مهندسی برق قدرت گرایش سیستم های قدرت-مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی و پژوهش هنر در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته است. ثبت نام کنندگان در این دوره باید در آزمونی که روزهای 28 و 29 و 30 اردیبهشت سال آینده از طرف سازمان سنجش و آموزش کشور برگزار خواهد شد شرکت کنند و در صورت قبولی در این آزمون، مهرماه 1401 بر اساس رتبه کسب شده، جذب دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خواهند شد.