ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر آغاز شد

ثبت نام دوره بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای ترم بهمن 99 آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو، صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیم سال دوم 99 می باشد.
داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.sanjesh.org پس از دریافت دفترچه راهنما و تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارای رشته های روانشناسی، میکروبیولوژی، زیست شناسی سلولی و مولکولی، حسابداری و مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی پیوسته و رشته های حسابداری، الکتروتکنیک گرایش برق صنعتی و تأسیسات گرایش تهویه مطبوع در مقطع کاردانی پیوسته است.
داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند در ساعات اداری با تلفن 03532725951 داخلی 271 تماس بگیرند.