جشنواره پویش ملی غذای سالم در دبیرستان سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

جشنواره غذای سالم ویژه دانش آموزان دختر دبیرستان سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با هدف شناسایی انواع غذاهای سالم و دارای ارزش غذایی، جشنواره پویش ملی غذای سالم با همکاری دانش آموزان دبیرستان دخترانه سما و اولیاء دانش آموزان و معلمان و مربیان برگزار شد.
برگزاری جشنواره های غذای سالم به منظور فرهنگ سازی مصرف غذاهای سالم و دارای ارزش غذایی فراوان و شناساندن غذای سالم به آینده سازان کشور هر ساله در مدارس برگزار می شود.
سالاد ماکارونی – کیک مرغ – کشک بادمجان – ساندویچ سبزیجات – پیتزای خانگی – سمبوسه خانگی – بادمجان شکم پر – رولت سیب زمینی از جمله غذاهای بومی و محلی سالم و کم چرب طبخ شده در این جشنواره بود که مورد بازدید محمدعلی الیاسی، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان اشکذر قرار گرفت.