دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، مهمان برنامه ماه عسل

barnameye_mahe_asal

احمد هنرجو، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، مهمان بیست و سومین قسمت برنامه زنده ماه عسل شبکه سوم سیما بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای احمد هنرجو ماجرای لاغری 125 کیلویی خود به خاطر عشق را برای مخاطبان بیان کرد. هنرجو که اکنون دانشجوی دکترا در رشته میکروبیولوژی است درباره عاشق شدن خود و سختی وصال به محبوب گفت: من عاشق دختری شدم و به خواستگاری رفتم و آن روز من 220 کیلوگرم وزن داشتم و به همین خاطر قبول نکردند. با ورزش و رژیم غذایی 125 کیلو وزن خود را کم کردم اما هنوز هم به هدفم نرسیده ام. وی ادامه داد: تصمیم من فقط ازدواج با همین دختر است. حدود چهار سال است که این اتفاق را دنبال می کنم و احتمالاً بعد از ماه مبارک رمضان، باز هم به خواستگاری دختر مورد علاقه ام بروم.