زمان انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال 98 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر اعلام شد

فرآیند تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر از روز پنج شنبه 23 آبان ماه آغاز و تا روز یکشنبه 26 آبان ماه 98 ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد که بر اساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند (اعم از پذیرفته شدگان یا مردودین اعلام نتیجه قبلی این مقطع و یا افرادی که در مرحله قبل انتخاب رشته نکرده اند) به منظور شرکت در این مرحله از تکمیل ظرفیت و انتخاب رشته/محل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر می توانند طی روزهای 23 تا 26 آبان با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارای شش رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی(کد 40664)-مهندسی برق گرایش سیستم های قدرت(کد 40055)-زیست شناسی سلولی و مولکولی(کد 30586)-ژنتیک(کد 30503)-میکروبیولوژی(کد 30489) و پژوهش هنر(کد 60115) در مقطع کارشناسی ارشد و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی مجهز می باشد.
متقاضیان می توانندجهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09137708500 تماس بگیرند.