زمان ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر تمدید شد

مهلت ثبت نام و انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر، ثبت نام و انتخاب رشته برای داوطلبان رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آن ها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است تا روز دوشنبه 14 مهرماه 1399 تمدید شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org یا www.iauashkezar.ac.ir ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب اطلاعات لازم، در صورت داشتن شرایط ثبت نام، نسبت به خرید کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته کنند.

دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر نزدیکترین واحد دانشگاهی به مرکز استان است که در سال 81 تأسیس شده و هم اکنون دارای 20 رشته تحصیلی در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی و در رشته های گوناگون در گروه های علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم انسانی و هنر و همچنین دارای استادان مجرب، آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز و مدرن و امکانات رفاهی شامل سلف سرویس، خوابگاه دانشجویی خواهران، سالن تربیت بدنی و … است.

دانشجویانی که واحد اشکذر را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند می توانند از مزایای وام، تخفیف و تقسیط شهریه و … استفاده کنند.

تلفن 09137708500 و 32725951-035 داخلی 204 آماده پاسخگویی به سؤالات متقاضیان ادامه تحصیل در واحد اشکذر است.