زمان ثبت نام رشته های کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر تمدید شد

مهلت ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد سال 1400 تا 26 آذرماه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 در ساعت 24 روز چهارشنبه 26 آذرماه سال جاری به پایان می رسد.
متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش به نشانی sanjesh.org و مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام و خرید کارت اعتباری ثبت نام کنند.
طبق برنامه اعلام شده، آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 در روزهای پنج شنبه و جمعه 6 و 7 خرداد ماه سال آینده برگزار خواهد شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در سال 81 تأسیس شده و نزدیک ترین واحد دانشگاهی به مرکز استان یزد می باشد و دارای هفت رشته در مقطع کارشناسی ارشد است که شامل رشته های زیست شناسی در گرایش های سلولی و مولکولی، ژنتیک و میکروبیولوژی گرایش زیست شناسی میکروب های بیماری زا، مهندسی برق قدرت گرایش سیستم های قدرت، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، پژوهش هنر و مشاوره گرایش مشاوره خانواده می باشد.