فرصتی جدید برای ثبت نام متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

کلیه متقاضیانی که موفق به ثبت نام در سایت www.azmoon.org برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر نشده اند تا روز شنبه 6 مهرماه 98 فرصت دارند با در دست داشتن مدارک ثبت نام و مراجعه حضوری به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر نسبت به انجام ثبت نام بدون آزمون خود اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، این واحد دانشگاهی در رشته های کاردانی الکتروتکنیک(برق صنعتی)-حسابداری-تأسیسات-نقاشی و رشته های کارشناسی پیوسته حسابداری-روان شناسی-زیست شناسی سلولی و میکروبیولوژی و رشته های کارشناسی ناپیوسته مهندسی تأسیسات حرارتی و برودتی-حسابداری-آموزش راهنمایی و مشاوره-مدیریت دولتی و مهندسی برق قدرت دانشجو جذب می کند. مدارک لازم جهت ثبت نام: عکس پرسنلی-کپی شناسنامه-کارت ملی و مدرک تحصیلی می باشد. متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 09137708500 تماس بگیرند.