فرصت جدید برای ثبت نام رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

مهلت مجدد ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 99 تا 27 اردیبهشت ماه ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، بنابر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، با توجه به اعلام تاریخ جدید برگزاری آزمون سراسری ارشد سال 99 تسهیلاتی برای ویرایش اطلاعات افرادی که در مرحله اول (16 تا 27 بهمن 98) و مرحله دوم (12 تا 15 اسفند 98) در این آزمون ثبت نام کرده اند ایجاد شده و اطلاعات ثبت نامی داوطلبان از روز سه شنبه مورخ 27 اردیبهشت لغایت شنبه مورخ 27 اردیبهشت 99 در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد و این داوطلبان می توانند در مهلت تعیین شده نسبت به مشاهده و کنترل مجدد اطلاعات ثبت نامی خود اقدام و در صورت تمایل اطلاعات خود را ویرایش نمایند. بنابر همین گزارش به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که قبلاً در مهلت مقرر موفق به ثبت نام در آزمون ارشد نشده اند ترتیبی اتخاذ شده که آن ها نیز در بازه زمانی فوق پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام، بتوانند نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام کنند. دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارای هفت رشته در مقطع کارشناسی ارشد می باشد که شامل رشته های مشاوره گرایش مشاوره خانواده- مهندسی برق گرایش سیستم های قدرت-مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی-زیست شناسی سلولی و مولکولی-ژنتیک-میکروبیولوژی و پژوهش هنر می باشد.
کنکور کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 99 روزهای پنج شنبه دوم و جمعه سوم مرداد سال جاری برگزار خواهد شد.