فرصت دوباره برای ثبت نام در رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

Last Updated on

بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، امکان مشاهده، ویرایش و ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد سال 98 از تاریخ 28 بهمن لغایت اول اسفند فراهم شده است.
به گزارش خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا از اشکذر، به منظور فراهم کردن تسهیلات برای کلیه داوطلبان ثبت نام کننده در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398، آن دسته از داوطلبانی که در زمان مقرر (97/9/16 لغایت 97/9/25) در آزمون مزبور ثبت نام کرده اند، امکان مشاهده و ویرایش و کنترل اطلاعات ثبت نامی از روز یکشنبه 28 بهمن لغایت چهارشنبه اول اسفند بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org وجود دارد.
هم چنین به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که در مهلت مقرر، موفق به ثبت نام در آزمون نشده اند، ترتیبی اتخاذ شده که در مهلت تعیین شده بتوانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
آزمون کارشناسی ارشد سال 98 روزهای پنج شنبه و جمعه 5 و 6 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارای رشته های مشاوره، زیست شناسی سلولی و مولکولی، ژنتیک، میکروبیولوژی، مکانیک، مهندسی برق و پژوهش هنر در مقطع کارشناسی ارشد می باشد.