فرصت طلایی برای متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر می توانند از تاریخ 21 اردیبهشت به مدت 5 روز در سایت سازمان سنجش ثبت نام کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارند می توانند از روز سه شنبه 21 اردیبهشت تا روز شنبه 25 اردیبهشت سال جاری با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام، نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
در ضمن، افرادی هم که سال گذشته در این آزمون ثبت نام کرده اند می توانند در بازه زمانی فوق (21 تا 25 اردیبهشت سال جاری) اطلاعات ثبت نامی خود را مشاهده و در صورت تمایل، برای ویرایش اطلاعات اقدام کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارای رشته های مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی (کد 1267) مهندسی برق قدرت گرایش سیستم های قدرت (کد 1251) مشاوره گرایش مشاوره خانواده (کد 1143) و زیست شناسی در گرایش های سلولی و مولکولی، ژنتیک و میکروبیولوژی (کد 1206) در مقطع کارشناسی ارشد است.
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 03532725951 داخلی 271 تماس بگیرند.
با توجه به تصمیم جلسه کمیته های تخصصی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و به دلیل حاد شدن شرایط انتشار بیماری کرونا، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 از تاریخ ششم تا هشتم مردادماه سال جاری برگزار خواهد شد.