فرصت مجدد برای جاماندگان از ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر

تمام متقاضیان ادامه تحصیل بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر که تاکنون برای ثبت نام رشته های بدون آزمون ثبت نام نکرده اند تا روز جمعه 14 آبان ماه 1400 می توانند فقط با مراجعه حضوری به دانشگاه ثبت نام کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر متقاضیان ادامه تحصیل در هرکدام از مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) لازم است در فرصت باقیمانده جهت ثبت نام با در دست داشتن مدرک تحصیلی پایه، عکس و شناسنامه و کارت ملی به واحد اشکذر مراجعه کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در سال 81 تأسیس شده و نزدیک ترین واحد دانشگاهی به شهر یزد بوده و دارای رشته های الکتروتکنیک (برق صنعتی)، حسابداری، تأسیسات (حرارت مرکزی و تهویه مطبوع) در مقطع کاردانی و رشته های روانشناسی، حسابداری، میکروبیولوژی، زیست شناسی سلولی و ملکولی و مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی پیوسته و رشته های مدیریت دولتی، مهندسی برق قدرت، حسابداری، راهنمایی و مشاوره و مهندسی فناوری مکانیک (تأسیسات حرارتی و برودتی) در مقطع کارشناسی ناپیوسته است.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات تکمیلی می توانند با شماره های 03532725951 داخلی 271 یا 09981505951 تماس بگیرند.