مهلت ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تمدید شد

مهلت ثبت نام بدون آزمون رشته های کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 تا چهارشنبه 30 بهمن ماه سال جاری تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تمامی داوطلبان متقاضی ادامه تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر که دارای شرایط لازم برای ثبت نام می باشند، تا پایان روز اداری چهارشنبه 30 بهمن فرصت دارند با در دست داشتن یک قطعه عکس 3×4 و شناسنامه و کارت ملی و مدرک تحصیلی به این واحد دانشگاهی مراجعه نمایند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر دارای 12 رشته / گرایش فعال در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در گروه های آموزشی علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی می باشد. تلفن 09137708500 آماده پاسخگویی به سؤالات متقاضیان است.