مهلت مجدد ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

بنابر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام مجدد برای رشته های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تا روز چهارشنبه 8 بهمن 99 امکان پذیر است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 در تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی که در مهلت تعیین شده (16 لغایت 26 آذر) نتوانسته اند نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور اقدام کنند تا روز چهارشنبه 8 بهمن 99 فرصت دارند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org ثبت نام کنند. ضمناً آن دسته از متقاضیانی که در مرحله اول ثبت نام کرده اند می توانند در صورت تمایل در بازه زمانی فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر به عنوان یکی از موفق ترین واحدهای دانشگاهی استان یزد دارای رشته های مشاوره گرایش مشاوره خانواده – مهندسی برق قدرت گرایش سیستم های قدرت-زیست شناسی سلولی و مولکولی در گرایش های سلولی و مولکولی-ژنتیک و میکروبیولوژی-پژوهش هنر و مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی است. این واحد دانشگاهی دارای آزمایشگاه ها و کارگاه های مدرن و مجهز در رشته های فنی و مهندسی و علوم پایه می باشد که بعضاً در استان یزد منحصر بفرد است.
بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 در روزهای پنج شنبه و جمعه 6 و 7 خرداد سال آینده برگزار خواهد شد و متقاضیان لازم است از روز دوشنبه 3 خرداد لغایت چهارشنبه 5 خرداد سال 1400 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.