نخستین نمایش دانشجویی کانون فرهنگی نوآوری اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر به روی صحنه رفت

به مناسبت ایام فاطمیه اولین اجرای تئاتر دانشجویی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر با عنوان “بوی بهشت” به روی صحنه رفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س)، تئاتر دانشجویی “بوی بهشت” به نویسندگی و کارگردانی حسین جلالی و با موضوع شهادت حضرت زهرای مرضیه در دانشگاه فرهنگ و هنر، دانشگاه علوم پزشکی یزد و مسجدالنبی(ص) عمار شهر اشکذر اجرا شد.
این نمایش به مدت چهل دقیقه به حادثه غدیر خم و اتفاقات تلخ بعد از رحلت پیامبر اسلام (ص) و واقعه سقیفه بنی ساعده، فدک فاطمه(س) و خلافت حضرت علی(ع) و شهادت صدیقه طاهره بر اساس روایات و مستندات می پردازد که مورد استقبال مردم و دانشجویان قرار گرفت.