پذیرش دانشجوی بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر بر اساس مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا، برای نخستین بار بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو جذب می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، مطابق مصوبه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا در خصوص پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی جهت مقطع کارشناسی ارشد نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای نخستین بار در رشته های زیست شناسی گرایش سلولی و مولکولی، ژنتیک، میکروبیولوژی گرایش زیست شناسی میکروب های بیماری زا، مهندسی برق قدرت گرایش سیستم های قدرت و مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی بدون آزمون دانشجو جذب می کند.
متقاضیان از تاریخ 25 تا 30 آذرماه سال جاری فرصت دارند به وب سایت سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و پس از مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام و خرید کارت اعتباری جهت ثبت نام اقدام کنند.
لازم به ذکر است این مرحله از پذیرش دانشجو به صورت متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور و صرفاً جهت نیمسال دوم سال جاری می باشد و شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در این دوره توسط سازمان سنجش آموزش کشور در دفترچه راهنمای مربوطه درج شده است. داوطلبان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 09140743190 و 03532725951 داخلی 271 تماس بگیرند.

كد رشته محل هاي دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشكذر در تكميل ظرفيت بهمن ٩٩
مهندسي برق قدرت: ٣٠٥١٨