پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر به مناسبت شروع سال تحصیلی

خدای متعال را شاکریم که سال تحصیلی جدید را در کنار دانشجویان عزیز و اساتید گرامی آغاز می کنیم.

فرا رسیدن بهار علم و دانش را به کلیه رهروان مسیر دانایی تبریک گفته، مقدم عزیزانی که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه قدم می نهند را گرامی می داریم.

دانشگاه فراهم کننده زمینه ای است برای بروز و ظهور استعدادها و پشتیبان آن ها تا رسیدن به قله های رفیع علم و دانش، رفاه اجتماعی . توسعه علم و فناوری از دانشگاست و همه از دانشگاه انتظار دارند شرایط لازم برای رسیدن دانشجویان به رتبه های عالی علمی را فراهم سازد و ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر تلاش کرده ایم در حد وسع و توان خود امکاناتی فراهم آوریم تا دانشجویان عزیز بتوانند از فضای فراهم آمده، حداکثر بهره برداری را نموده و با جهد و جهاد خود در جهت رشد و بالندگی قدم برداشته و در نیل به آرمان های متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی پیش بروند. تقارن آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس که فضای دانشگاه را به یاد و خاطره شهدا متبرک ساخته است ارج نهاده و از خداوند متعال برای شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی مخصوصا شهدای هشت سال دفاع مقدس علو درجات مسألت می نماییم و امیدوارم دانشجویان عزیز از رهگذر دانشگاه در تحصیل علم و کسب فضائل اخلاقی موفق و مؤید باشند.

دکتر محمود دهقانی اشکذری-رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر