کارشناس امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر به سمت مسئول دفتر شبکه فعالین ازدواج معرفی شد

مدیرعامل شبکه فعالین ازدواج (شفا) استان یزد، طی حکمی، سیدعباس میری اشکذری را به عنوان مسئول دفتر شبکه فعالین ازدواج شهرستان اشکذر منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، حجت الاسلام هادی امامی با حضور در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان اشکذر که با حضور امام جمعه، فرماندار و شهردار و سایر اعضا در محل سالن کوثر فرمانداری اشکذر تشکیل شده بود پیرامون معرفی شبکه فعالین ازدواج (مؤسسه شفا) و همچنین ظرفیت های انگیزشی این نهاد از جمله تسهیل در ازدواج جوانان سخنانی ایراد کرد و در خصوص افتتاح دفتر این نهاد در شهرستان اشکذر با مسئولیت و سرپرستی سیدعباس میری اشکذری در آینده نزدیک خبر داد. در این جلسه مقرر شد ساختمان مناسبی از طرف اداره ورزش و جوانان شهرستان اشکذر در اختیار شبکه فعالین ازدواج این شهرستان قرار بگیرد.