کشف پروتئین p۵۳ مؤثر در ایجاد برخی بیماری‌ها از قرآن کریم

مکرمت‌یزدی، دانشجوی رشته زیست‌شناسی سلولی مولکولی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در گفتگو با آنا:
این کشف در مراحل تکمیلی تست است و به محض تکمیل تست‌های لازم به‌صورت علنی و گسترده بیان خواهیم کرد تا بتوانیم عظمت قرآن کریم را بیش‌ ا زپیش به همگان ثابت کنیم.

ژن یا پروتئین p۵۳ حدود ۴۰ سال است که توسط دانشمندان علم ژنتیک دنیا کشف شده و تحقیقات گسترده‌ای درباره آن انجام داده‌اند و مشخص شده که این ژن یا پروتئین در ایجاد بعضی از بیماری‌ها حتی بعضی از سرطان‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند.

این ژن بر روی کروموزوم ۱۷ انسانی (هم زن و هم مرد) قرار گرفته و به‌عنوان نگهبان ژنوم لقب گرفته است؛‌ بنابراین با کاری که انجام دادیم، توانستیم همه کشفیاتی که دانشمندان در مورد این ژن یا پروتئین انجام داده‌اند و حتی ماده مؤثره را از قرآن کریم به‌صورت جالب نشان دهیم.

منبع: خبرگزاری آنا