یافتن داروی کورونا، دستاورد جدید دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر در حوزه علوم پزشکی

با کشف دارای جدید ضد کورونا توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، موفقیت جدیدی برای این واحد دانشگاهی رقم خورد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، عباس علی مکرمت یزدی، دانشجوی رشته زیست شناسی گرایش سلولی و مولکولی واحد اشکذر با همکاری تیم تخصصی پزشکی، موفق به کشف دارویی شد که در درمان ویروس کورونا بسیار مؤثر می باشد.
این دارو که مجوز اخلاق از دانشگاه علوم پزشکی دریافت کرده، توسط دکتر رحیمی نسب و چند پزشک حاذق دیگر در حال تجویز به بیماران کورونایی جهت انجام تست های تکمیلی می باشد.
لازم به ذکر است این دانشجو قبلاً نیز کشفیاتی درباره داروی ضد سرطان برای بیماران مبتلا به کولون و سینه و روده بزرگ و همچنین کشف ژن با پروتئین P53 از قرآن کریم داشته است.